Skal elskerinden præsenteres for konen?

Udgivet den 7. december 2012 af Michael Oxkjær

Google Plus har netop lanceret "Fora", altså muligheden for at oprette diskutionsgrupper/interessegrupper og allerede inden for det første døgn er der oprettet en række fora der omhandler SEO, men er det nu også en god idé?
 
 

Som udgangspunkt, så tror jeg Google vil få succes med dette nye tiltag, det er der nok ingen tvivl om, man kan jo i høj grad målrette sin strøm efter interesser, så det skal nok blive godt.

Når det kommer til SEO, så er jeg nok lidt mere i tvivl om hvorvidt det er en god idé at oprette diskutionsgrupper der omhandler emner inden for SEO, som f.eks. linkbuilding og de lidt mere "grå-sorte" ting inden for søgemaskineoptimering - ssær når der lægges op til, at det er her man kan finde information som ikke findes andre steder.

Det svarer jo til, at fortælle konen om den hemmelige elskerinde, for der er jo ingen tvivl om, at Google læser med, uanset om det pågældende fora er lukket eller ej - det er i hvert fald min påstand!

Min påstand bygger på at jeg erfaringsmæssigt har konstateret, at Google læser folks mail på Gmail (eller i hvert fald læser og følger links), og derfor så læser de med stor sandsynlighed også med på disse nye fora, men det er jo forholdsvist nemt at tjekke.

For et års tid siden testede jeg netop Gmail med en kollega hvor vi oprettede en mappe på et website med et obskurt navn og det eneste sted navnet på denne mappe fremgik, var i mailkorrespondance via Gmail mellem min kollega og jeg.

3 dage senere var mappen indekseret på Google.

Derfor, så vil de fleste nok være meget påpasselig med at fremlægge de hotteste tips og kreative SEO idéer i Googles egen baghave, det er i hvert fald min vurdering.

Jeg er med i en del fora der omhandler SEO, men fælles for dem alle er, at de ikke ligger i søgemaskineres regi, netop af samme årsag.
Lad mig bare ved samme lejlighed anbefale E-universe som nok er det bedste danske fora pt. når det kommer til SEO, jeg kender i hvert fald ingen andre danske fora der kan måle sig med den vidensdeling der foregår der.

Det kan godt være det bare er mig der er for mistroisk, men jeg stoler altså ikke 100% på "store G" :-)


Kommentarer til "Skal elskerinden præsenteres for konen?"Tanja skrev den 8. maj 2017 kl.11:04 følgende kommentar:

Tror vi er mange som ikke rigtigt stoler på google. 
Morten K skrev den 13. juni 2017 kl.16:37 følgende kommentar:

E-universe ser spændene ud tak.Nye kommentarer er de-aktiveret pga. stigende mængde spamlinks!!


  • Currently 5,4/6 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

SEO fora på Google Plus - er det nu også en god idé?
Siden er vurderet til 5,4 ud af 6 baseret på 5 stemmer