Internet Explorer fucker op for selv Microsoft

Udgivet den 29. november 2013 af Michael Oxkjær

De fleste der beskæftiger sig med udvilking af hjemmesider ved, at Internet Explorer fra Microsoft er en rigtig lorte browser for at sige det mildt.

Der skal laves alle mulige og umulige hacks, ikke bare til Internet Explorer generelt, næe nej, det er stort set til hver enkelt version af den lorte browser.

I dag har jeg talt med en supporter hos Microsoft, og det udviklede sig lidt sjovt :-)

 

 

Jeg er Microsoft Action Pack Subscriber (MAPS) og har været det i en del år efterhånden. Det giver mig mulighed for at være lidt på forkant med det software som Microsoft udgiver, og det er alt sammen fint nok.

Nu ville skæbnen blot, at mit abonnement er udløbet for en måned siden, så jeg loggede ind og ville lave en "re-enroll" i Microsoft Partner Network.

Til dagligt, så bruger jeg Chrome browseren, men for at undgå alle mulige konflikter med Microsofts hjemmeside (tror kun de tester deres egne sider i IE), så brugte jeg deres egen browser, dog kun version 10 (11'eren blev afinstalleret igen efter 30 minutter) for så måtte det da virke ........ NOT!

Uanset hvad jeg gjorde og hvor mange gange jeg forsøgte, så blev jeg blot smidt tilbage til startsiden hvor der stod min subscription var udløbet.

Nå, at ringe til Microsoft hvor jeg fik fat i "Dale". Yderst venlig fyr (tror de sender deres supportere på et "vi-ved-godt-det-er-noget-lort-så-behandl-kunden-ordentlig" - kursus).

Vi prøver igen i fællesskab og det fejler for 10. gang i træk, så han konsulterer hans tekniske afdeling.

Da han vender mig tilbage, så beder han mig om at åbne udviklervinduet (F12) og sætte min browsertilstand til IE8 og dokumenttilstand til IE8-standarder ........ SAY WHAT?????"We kind of having some issues with our new browsers......" og så sukkede han meget dybt.

Jeg har det bare sådan lidt, at når Microsoft ikke kan få deres eget til at understøtte deres egne browsere, så kan jeg sa*me godt forstå det er lidt op ad bakke for os andre også!

Nå, men nu er jeg så med på partner netvæket igen .......


Kommentarer til "Internet Explorer fucker op for selv Microsoft"Henrik Hvam skrev den 12. juli 2014 kl.13:27 følgende kommentar:

Ja, det er godt nok sørgeligt og specielt at observere, hvor IE på ingen måde mere er, hvad det var engang - mange af de online værktøjer, som jeg bruger og som ofte er amerikanske og andre administrative værktøjer understøtter ikke længere IE, så der er nok lidt snebold effekt over det her - jo flere der ikke understøtter - jo flere går til crome eller andre.

Kan også i min analytic se, at det er færre og færre som kommer fra IE - men overraskende, at Microsoft ikke gør mere for at vende udviklingen...

God sommer....
Monsar Hansen skrev den 21. december 2015 kl.10:43 følgende kommentar:

Vi har oplevet af vores Office 365-løsning kører bedre i Chrome end i Internet Explorer 10. Allerede der burde der ringe en masse alarmklokker hos Microsoft.

 

Har hørt at Edge skulle være bedre, men har ikke prøvet det endnu. Gider simpelthen ikke Microsoft, så længe at Chrome kører fint.
Lone Jensen skrev den 13. januar 2016 kl.10:40 følgende kommentar:

Jeg har slet ikke prøvet den nye Edge rigtigt, da internet Explorer var så dårlig. Derfor installerede jeg Chrome som det første på min nye computer.
Casper Nielsen skrev den 30. januar 2016 kl.06:43 følgende kommentar:

Ligesom mange af jer andre, så har jeg heller ikke gidet at optimere til IE. Det er besværligt, tager lang tid og så mega komisk, at support anbefaler at indstille browsertilstand til IE8... What!

Derudover kan jeg også se i Google Analytics på de sider som vi producerer, at der kommer færre og færre besøg fra IE - folk er begyndt at benytte Chrome mere eller mindre som standard.
Michael Lauritzen skrev den 24. maj 2016 kl.11:48 følgende kommentar:

Ja så er det sq op af bakke. Syntes dog den er blevet bedre i Win10 men ff er nu stadig at fortrække.
Alex Hansen skrev den 3. juni 2016 kl.22:08 følgende kommentar:

Det er entlig utroligt at Microsoft ikke kan gøre det bedre.
Christoffer Eliasen skrev den 10. juni 2016 kl.20:38 følgende kommentar:

Haha! Sjov, men altså også lidt tragisk artikel indecision

 

Det er utroligt, at en virksomhed som Microsoft ikke har ambitioner om bedre på det her punkt. De ser sig slået, og fortsætter mig en upotimal browser, desværre...

 

Christoffer Eliasen

www.hurtiglånnemt.dk 
Per Andersen skrev den 3. august 2016 kl.08:17 følgende kommentar:

Ja de har stadig de samme problemer.

Har bøvlet utroligt meget med Windows 10 som i første omgang så ud til at virke upåklageligt.

Men i løbet af et par dage fik min PC flere og flere problemer og begyndte at hænge voldsomt.

Plus diverse programmer pludselig lukkede ned. Efter at have kæmpet med et hav af fejl i en uges tid.

Besluttede jeg at nedgradere til windws 8.1 igen.

Hvorefter min PC igen kørte stort set perfekt?

Det er bare typist af Microsoft at sætte noget på markedet der ikke er testet ordentligt igennem.

 

Hilsen Per
Nicolai Sørensen, Hazzlefree A/S skrev den 4. august 2016 kl.09:38 følgende kommentar:

Synes det er en skam at der er problemer med Internet Explorer. Har selv netop opgraderet til Windows 10, og synes da at det fungerer bedre. Design er også super lækkert, men tror aldrig rigtig at det kommer til at kører problemfrit. Men Edge er dog stadig væsentlig bedre end enhver tidligere IE version.

Har dog et computer problem der opstår i Google Analytics, som gør at jeg kun kan anvende IE som browser, når jeg skal tjekke op på søgemaskineoptimerings placeringer for kunder. Så man slipper vel ikke ;o) 
Bo skrev den 25. november 2016 kl.22:11 følgende kommentar:

Har altid selv haft problemer med IE og har stort set ikke brugt browseren de sidste 5-6 år. Kun hvis det har været nødvendigt, eller der ikke har været andre muligheder. 

 

Det kan godt være, at Chrome bliver skældt ud for at optage en del mere ram, men det glider så til gengæld også mere smertefrit end IE. 

 

Har gennem tiderne været glad for FF, men der synes jeg også, at det har haltet de seneste år. Skriv en kommentar til "Internet Explorer fucker op for selv Microsoft".
Du er mere end velkommen til at skrive en kommentar. Bloggen har do-follow på links, men hvis vi fornemmer, at din kommentar bærer præg af at være skrevet med henblik på linkbuilding, eller links er af en karaktér som vi ikke kan stå inde for, så forbeholder vi os retten til at sætte no-follow på links, fjerne links fra din kommentar eller i særlige tilfælde, helt slette din kommentar.
Jeg er træt af alle de links til lånesider og andre pengesider hvor kommentaren helt åbenlyst er skrevet for at få et link, så alle kommentarer af denne type slettes fremadrettet uden diskution!

Dit navn *
:

Din e-mail *
: (Offentliggøres ikke)

Evt. hjemmeside
:

Kommentar *

Hvad hedder det produkt der kommer fra danske malkekøer og er på fire bogstaver? (spamkode *)

Ja tak, jeg vil gerne have besked når der kommer nye kommentarer til dette blogindlæg

Felter markeret med * skal udfyldes


  • Currently 5,1/6 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Internet Explorer fucker op for selv Microsoft
Siden er vurderet til 5,1 ud af 6 baseret på 7 stemmer