Kunderne har ordet

 

Vore kunders mening betyder meget for os, og vi er sikker på, at det også vægter en del i dit valg af leverandør.

Derfor giver vi herunder kunderne ordet.

 


Med ​alt den risiko der nu kan være i at rose for meget, og med deraf følgende prisstigninger :-), så kan vi herfra team Inpro A/S kun sige "hvor er vi glade for samarbejdet".

Igennem mange år, har vi haft adskillige "samarbejdspartnere" , til at hjælpe os med at holde vore hjemmesideløsninger kørende og opdaterede. Igen og igen har vi været frustrerede, over manglende resultater på synlighed, feedback osv. osv. Gældende for dem alle var, at de var særdeles aktive i salgsøjeblikket. Så snart der var overført penge til deres konto, falmede engagementet. Det har kostet os i hundrede af tusinder kroner, at være i kløerne på disse dybt uprofessionelle spillere.

Igennem de sidste par år, har Michael hjulpet os med adskillige løsninger, samt gode og troværdige input. Alt sammen krydret med enorm engagement og viden, samt en lynhurtig reaktion på vore forespørgsler og mange brug for hjælp.

Herfra takker vi for samarbejdet, og kan kun give de allerbedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Per Amor Hansen
Inpro A/S

Efter flere års surfing rundt efter hjælp til en ny hjemmeside og uheldige forbindelser med efterfølgende økonomiske byrder, fik jeg efterhånden det indtryk, at dette måtte være det nye paradis for de gamle annoncehajer. ”Alt kunne lade sig gøre for næsten ingen penge”? Nej – når først aftalen var i hus, kom den ene faktura efter den anden. Det, der var aftalt kunne ikke lade sig gøre, men mod merpris på (X-antal tusinde) osv osv – man kunne jo ikke ændre et program for min skyld.

Jeg havde været på nettet i omkring 9 år og havde faktisk en rimelig ide om, hvad jeg kunne tænke mig, men jeg følte mig totalt lost og hjælpeløs i denne verden.

Midt i min fortsatte søgen, stødte jeg på nogle læserbreve, der fortalte mange rosende ord om et lille firma, jeg aldrig havde hørt om.

Jeg må være realistisk og tilstå, at det ikke ligefrem var de forskellige designs jeg faldt for, men de meget positive kunde-feedbacks fik mig til at ringe til Altero.

Efter få minutter i telefonen fik jeg fornemmelsen af, at her sad en, der faktisk vidste ret meget og på sin rolige måde kunne forklare noget, som selv jeg kunne forstå.  Det var mit første møde med Michael.

Løsningen på mine ønsker, var dog ikke lige inden for rækkevidde – men det kunne vel løses.  Det tekniske skal jeg ikke kaste mig ud i.

Af forskellige årsager gik der ca. ½ år inden vi kom i gang.  Pointen for dette indlæg skal findes i det følgende.

Michael kom med et oplæg og fik sat mig i gang med oprettelse af varer m.m. Jeg havde selvfølgelig problemer, men hjælpen var der altid. En mail fra Michael lørdag aften kl. 11.00 eller søndag – der var ingen grænser for service og hjælpsomhed. Havde jeg computerproblemer, som ikke havde noget med hjemmesiden at gøre – Michael var der altid med gode råd.

På et tidspunkt kunne jeg jo godt se, at alt det arbejde Michael udførte for mig, lå langt ud over den grænse, man på nogen måde kunne forvente.

Jeg bliver nødt til at fremhæve dette unikke fænomen, hvor sagen og kunderne betyder alt - økonomien kommer først i sidste række.

En service og kundebehandling jeg simpelt hen ikke troede fandtes. Når man så samtidig sidder med et resultat, hvis markedspris normalt er mange gange højere, så kan man godt føle lidt dårlig samvittighed.

Og hjemmesiden? Den har endnu ikke været i luften i 2 måneder og er heller ikke færdig endnu, men den er kanon god, giver kunder og har et tydeligt aftryk af – at her har en rigtig specialist været på færde.

- ja, jeg ved godt, at designet ikke rigtigt er din stil – det giver lidt variation i referencerne. 

Havde jeg ikke fundet Altero, tør jeg ikke tænke på mit firmas fortsatte eksistens – alvorligt ment.

En kæmpe tak til dig Michael

Brand-Tech
Mads Jørgensen

At hjemmesiden er flot er der slet ingen tvivl om, men at den skulle være tungen på vægtskålen, var der vist ingen her der havde drømt om. Ikke desto mindre var der et forældrepar på besøg forleden dag for at se på institutionen (som en af flere) for at tage stilling til om det var her de ønskede deres børn indskrevet.

De fortalte os da de ankom til institutionen, at det var hjemmesiden der havde gjort dem interesserede i første omgang – den var flot i farverne, inspirerende, moderne, nem at overskue og så følte man at man fik et reelt billede af institutionen og den energi og dynamik der udspillede sig i dagligdagen…

Og ret skal være ret… så roserne ryger videre til dig for det flotte flotte stykke arbejde – TAK

Mette Nørregaard
Børnehuset Egevolden

Altid god service!

Det er de ord, der først kommer til mig, når jeg tænker på Altero Design og Michael Oxkjær.
Udover de faglige kompetencer er de menneskelige ikke til at overse.

Det er meget betryggende for mig at tænke på, at jeg ikke behøver at bekymre mig om driften af min hjemmeside eller være flov over at spørge Michael om noget.

Der er altid hjælp at hente, når det er nødvendigt, og jeg bliver hver gang mødt med en venlighed og en hjælpsomhed, som gør det til en fornøjelse at have valgt Altero Design som min hjemmeside udbyder.

Jan Tjerrild
jantjerrild.dk

Nu har vi - Tommy og Ulla, AB-SkadedyrsService - siddet og læst mange af jeres kunders feedback på de sites I har lavet for dem. Der er så mange ting vi er enige i, så det næsten er lige til at kopiere. Men det er jo den nemme løsning, og det bruger vi jo ikke her i AB-SkadedyrsService.

Vi har kun rosende ord om Altero (Michael). Altero forstår at forklare tingene på "dansk", så selv vi der stadig er på diskette niveau, forstår hvad der bliver talt om. Der er ingen smarte udtryk såsom forklaring om søgeoptimering, så det er vi jo rigtig glade for.

Når der bliver lovet noget - så bliver det holdt til punkt og prikke, og det eneste vi fortryder i AB-SkadedyrsService er, at vi ikke kontaktede Altero for flere år siden.

Med håbet om en rigtig dejlig sommer, takker vi i AB-SkadedyrsService for et foreløbigt godt samarbejde.

Tommy & Ulla
AB Skadedyrsservice

Vi har netop lanceret en redesignet website på www.aktieinfo.net. I forbindelse med udviklingen af nyt layout har Altero Design udført arbejdet til vores fulde tilfredshed. Én ting er layoutet, men i forhold til vores tidligere hjemmeside har Altero Design også gjort utroligt meget ud af at gøre siden brugervenlig. Anvendelsen af drop-down menuer og en fast menuoversigt øverst på siden er blevet modtaget med stor applaus hos vore mange daglige brugere.

Der er også blevet lagt mange kræfter i at gøre debatforum så enkelt, overskueligt og funktionelt som muligt, hvilket er lykkedes fuldt ud.

Bag det ydre på hjemmesiden er der et stort ”styresystem”, hvor Michael Oxkjær også har lagt megen prestige i at gøre dette så enkelt og funktionelt som muligt.

Det er ofte de små detaljer, som viser sig at være de vigtigste. Flere af funktionerne i styresystemet er ganske enkelt så gennemarbejde og velorganiserede, hvilket gør systemet så funktionelt at anvende. Bare en lille detalje som at man kan sende sig selv et nyhedsbrev for at teste indholdet INDEN det sendes ud til alle modtagere er et stort plus i forhold til, hvad vi tidligere var vant til. Vi udsender dagligt mange mails til vore betalende abonnenter. Her er det også detaljerne der viser kvaliteten. Eksempelvis har Michael opsat vore mail udsendelser på en sådan måde, at hver enkelt mail sendes ud før den næste sendes. Det betyder at mails med 100% sikkerhed kommer ud til alle, og at en enkelt mailmodtagers modtageforhold ikke kan ødelægge udsendelsen for alle andre. Samtidig har det vist sig, at vore mailudsendelser nu gennemføres på under 30 sekunder. Det er flot.

Det har været en stor udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed, og der har været sten på vejen undervejs. Michael Oxkjær har bistået os i hele processen, og det er tydeligt, at Michael ikke stopper hans proces før vi som kunde er 100% tilfredse. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Altero Design, og vi glæder os til det fortsatte samarbejde.

Såfremt der måtte ønskes yderligere informationer om vort syn på Altero Design, er man velkommen til at kontakte undertegnede på info@aktieinfo.net eller tlf. 75 51 02 48.

Aktieinfo Danmark ApS
John Stihøj
Direktør

Det har været en stor fornøjelse at få bygget min hjemmeside op i samråd med Altero Design.

Jeg er "Bambi på glatis" hvad angår website, og jeg har oplevet at modtage en helt fantastisk opbakning til at bygge websitet op.

Gang på gang har jeg tænkt, det er en meget oprigtig service I tilbyder. Altid klar med seriøs vejledning, så det er muligt at komme videre. En meget kort responstid på en henvendelse.

Jeg sidder stolt med en oplevelse af, at mine ideer og jeres viden er blevet til en rigtig god website.

Tak for et samarbejde ud over det sædvanlige.

Birthe Frøstrup
Bfocus

God og personlig service, professionel vejledning og hurtig feed-back har været en naturlig del af vort samarbejde med Altero Design.

Resultatet er blevet en hjemmeside, hvor den positive respons fra vore kunder har været overvældende.

Henrik og Anja Frederiksen
Tæpperingen ApS

Bevæbnet med gode ideer og tanker om et nyt webdesign kontaktede jeg Altero Design. Jeg havde naturligvis kontaktet andre webdesignere med samme opgave.

Det, som gjorde forskellen, var, at Altero Design lynhurtigt og elegant fangede de ideer/tanker og muligheder der var tilstede, og på ganske få dage var der udarbejdet en næsten færdig hjemmeside - med ganske få ændringer var den klar til brug.

Et andet ikke uvæsentligt parameter var prisen - lad mig sige det lige ud - Altero Design er hurtigst, bedst og billigst.

Altero Design er nu vores faste webdesigner - som jeg gerne uden tøven anbefaler videre til kollegaer og kunder.

Henning Dons
Apropos Kommunikation

Tak, Michael fordi du altid er tålmodig til at svare på alle mine spørgsmål, såsom søgemaskineoptimering, nye tiltag, sjove og til tider mærkelige idéer fra min side.

Din professionelle og menneskelige optræden gør, at jeg varmt kan anbefale dig og din virksomhed.

Med venlig hilsen
Jens Waaben
Apunkt.dk og RAB-behandlere.dk

Kompetent, hurtig, venlig og ikke for stor til en mindre virksomhed.

Arne Kleist
Samrådets Boligselskab

   • Currently 5,5/6 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Kundernes mening om Altero Design
Siden er vurderet til 5,5 ud af 6 baseret på 6 stemmer

Relaterede sider: