Nicotinell lader deres annoncekroner gå op i røg

Udgivet den 10. september 2012 af Michael Oxkjær

Nicotinell kører i øjeblikket en del TV reklamer på TV2, du ved, dem med bl.a. nikotintyggegummi og nikotinplaster som de naturligvis gerne vil have os til at købe. Sådan er det jo med alle TV reklamer, det handler om at få forbrugerne til at købe deres produkter. Det gør det åbenbart ikke for Nicotinell som må have en hel anden dagsorden.
 


Nu har min seksårige søn flere gange sagt, "Far, du skal bare have sådan noget tyggegummi der, så holder du op med at ryge" - nå ja, børn ved jo ikke bedre, men på den anden side, det kunne jo være han havde ret, og det er jo nok ikke så sundt at ryge og så er det efterhånden også blevet så hamrende dyrt, så jeg "hoppede" på limpinden da den næste reklameblok kørte over skærmen og gik ind på Nikonitells hjemmeside.

De har en masse information og de ligger sådan set ikke skjul på, at de mægtig gerne vil sælge deres "nikotintyggegummi med fruit" og andre nikotinprodukter, alt i alt en flot og informativ hjemmeside.

Nu er det så lykkedes for dem, at få en ryger ind på deres hjemmeside, en der har røget i mere end 30 år, og som nu (måske) har erkendt, at han ikke "bare" kan stoppe og er nød til at se sig om efter noget erstatning af en art.

Deres mission er lykkedes!
 

Så knækker filmen


Efter så at have læst om alle de fordele deres nikotinprodukter har, ja så er man mere eller mindre parat til at give det en chance og leder så efter noget information om hvor man rent faktisk kan købe deres produkter.

Det står der bare ikke noget om!

Den eneste måde hvorpå man kan få fat i deres nikotintyggegummi, er ved at bestille en "smagsprøve" ...... jeg vil ikke have en smagsprøve, jeg vil gerne købe en pakke, men hvor gør jeg det?

Nu ved jeg ikke hvad TV reklamer koster, men jeg har en stærk fornemmelse af, at de ikke er helt billige, og så forstår jeg simpelthen ikke, at der ikke er nogen der har givet deres marketingsafdeling en bog om konverteringsoptimering og forklaret dem om begreber som f.eks. "Most Wanted Response", jeg mener, hvis deres MWR er, at folk skal bestille en smagsprøve, så er de da lidt på rette vej, lige med undtagelse af, at den mulighed kun forefindes på deres forside.

Hvis Nicotinell udelukkende bruger deres penge på TV reklamer for at brande deres navn, og ikke på at sælge deres nokotinprodukter, så fatter jeg minus.

Den eneste plausible forklaring jeg kan komme på er, at det ikke er tilladt at oplyse om hvor man kan købe deres produkter, men det harmonerer jo ikke rigtigt med regeringens heksejagt på os rygere.

Nå, nu vil jeg ryge min sidste smøg ..... for i dag. 
Kommentarer til "Nicotinell lader deres annoncekroner gå op i røg"Thomas Mortensen skrev den 17. november 2012 kl.19:58 følgende kommentar:

HAHAHA Alt for grineren blog indlæg og ja hvad sker der for man kun kan bestille en smagsprøve, når de ligger så mange penge for TV reklamer! Min mor købte engang nikotin plaster til min lillebros som røg 4-6 cigaretter om dagen - Problemmet var bare af han fik et plaster på til 40 cigaretter om dagen og efter det plaster lort var stor ryger i 8 år og det var virkelig svært for ham af stoppe.

 

Sandheden er jo nok: Der er ingen let vej af stoppe på, det er en sej kamp man skal være parat til af tage!Nye kommentarer er de-aktiveret pga. stigende mængde spamlinks!!


  • Currently 5/6 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Nicotinell lader deres annoncekroner gå op i røg
Siden er vurderet til 5 ud af 6 baseret på 6 stemmer