Sitexploration - et genialt SEO tool

Udgivet den 12. december 2011 af Michael Oxkjær

Den evige kamp om topplaceringer i søgemaskinerne afhænger i stor grad af, om man kan gennemskue konkurrenternes linkprofiler. Til denne kamp findes der en lang række værktøjer på markedet som kan bidrage med at finde disse backlinks, nogle er direkte dårlige og misvisende, nogle er okay, og så er der Sitexploration.

 

 

Jeg har gennem de sidste mange år anvendt en hel del forskellige backlink tools på markedet, både gratis værktøjer og også services på abonnement, og enkelte af dem har faktisk været "okay", men en stor del af dem fejlede når det f.eks. kom til ankertekster som indeholdt danske karakterer eller danske links i det hele taget. Da jeg udelukkende beskæftiger mig med danske sites, så har det indtil nu været genstand for en del frustration og irritation.

 

Mit første møde Sitexploration

 

I forbindelse med mit medlemsskab af e-universe, fik medlemmerne tilbudt at prøve Sitexploration kvit og frit i 30 dage, et tilbud man jo ikke kunne sige nej tak til. Efter de 30 dage betalte jeg for yderligere 30 dage, men syntes ikke lige umiddelbart jeg fik det ud af det jeg havde håbet på.

På daværende tidspunkt var designet og brugervenligheden på Sitexploration ikke det var gjort mest ud af, fokus var helt klart på det tekniske og funktioner m.v. virkede en del underforstået.

Jeg skal blankt indrømme, at jeg ikke havde brugt tid nok på at sætte mig ind i det, men heldigvis, så tog Claus Valgren, hjernen bag det hele, fat i mig for lige at høre hvad det var som var galt, og vi fik os en god snak omkring det, og så er det ellers gået stærkt - og ikke på grund af vores snak, just for the record :-).

Der er nu et langt mere brugervenligt design, og funktionerne i Sitexploration er blevet 100 gange mere intuitive og i det hele taget virker alting langt mere logisk nu.

 

Egen dataindsamling

 

Alle de værktøjer jeg hidtil har benyttet mig af, har alle haft det tilfælles, at de har "snyltet" data fra andre i et eller andet omfang, det er ikke tilfældet med Sitexploration. Data kommer fra søgemaskinen Zooka, som faktisk var den Claus startede med at lave og den uafhængighed syntes jeg er ret genial. Da Zooka er dansk udviklet, ja så forstår den sandelig også de danske karakterer i ankertekster!

 

Hvor effektiv er Zooka så?

 

Vi ved jo alle, at Google er forholdvis hurtige til at finde nye sider, så jeg satte mig for at lave en lille test af Zooka.

Jeg havde et domæne der havde ligget brak i nogle år, altså uden nogen form for indhold overhovedet, og i flg. alle de andre tools i værktøjskassen, så havde domænet 1 backlink, vel og mærke fra et domæne som også lå brak. Hvor mange backlinks dette domæne havde ved jeg ikke, men der har i hvert fald været mindst ét, som jo er nødvendigt for at nogle overhovedet kan finde det.

Jeg oprettede 4 indholdssider på domænet og lavede et link fra den ene side tilbage til hjemmesiden her. 3 dage senere kunne jeg i Sitexploration se, at der var registreret et nyt link til min hjemmeside. 3 dage!

Jeg holdt selvfølgelig også øje med hvornår Google fik øje på den nye side - der gik 19 dage.

 

Alle de fede features

 

Der er rigtig mange fede features og rapporter i Sitexploration og det vil blive totalt uoverskuelig at komme ind på dem alle, men jeg vil kort komme ind på nogle enkelte af dem jeg bruger mest ....... det er bare svært at vælge hvilke :-)

 

Dark links

 

Det er jo ingen hemmelighed, at links har rigtig stor betydning når det kommer til topplaceringer, både mængden og kvaliteten. Når det kommer til mængden, så kan Sitexploration vise antallet af dark links og ikke mindst, hvor mange indgående links disse dark links har.

 

Lige præcis dark links er der ingen af mine andre værktøjer der kan vise mig, og jeg vil lige give et lille eksempel på hvad dark links er.

Lad os antage, at en hjemmeside igennem tiden har fået opbygget en stor mængde indgående links, lad os bare sige 1000 links fra forskellige hjemmesider. Alle disse links repræsenterer en vis portion link-juice.

Ejeren af hjemmesiden lukker firmaet eller hvad det nu er hjemmesiden har repræsenteret, og på et tidsunkt bliver domænet ledigt. Rent tilfældigt "opdager" jeg, at domænet er ledigt og jeg køber fluks domænet og sætter en 301 redirect på så den peger ind på min hjemmeside. De 1000 links som domænet havde, ja de bliver nu sendt videre til min hjemmeside, ganske vist ikke alt link-juicen da der fordamper lidt i en 301 redirect, men nok til jeg kan få slukket tørsten :-)

Hvis du har sat Sitexploration op til at holde øje med dine konkurrenter, ja så kan du se hvilke dark links de har og hvilke sites der linker til disse dark links. Så gælder det bare om, at se om man selv kan få et link fra de pågældende sider.

Alle links tæller jo med i den samlede linkprofil, og hvis man ikke kan se hvilke dark lnks en konkurrent har, så fægter man jo lidt i blinde.

 

Nye links og tabte links

 

Sitexploration kan vise nye links der kommer til din hjemmeside, og det kan man man godt udnytte lidt. Hvis man f.eks. får et indgående link fra en side, hvor ankerteksten er helt hen i skoven og siden der linkes til kunne være bedre, jamen så kunne man jo kontakte ejeren af hjemmesiden, takke mange gange for henvisningen og så gøre vedkommende opmærksom på, at det ville være mere gavnligt for hans besøgende, hvis han brugte en anden ankertekst og linkede direkte til en underside i stedet for. At det så også ville være mere gavnligt for dig behøver du jo ikke fortælle vedkommende :-)

På samme måde kan du se hvor konkurrenter får nye links fra, og så kan man jo se om man kan få et link fra samme side.

 

 

Ovenstående graf er kun det visuelle overblik, alle faktiske data om URL'er, ankertekster og destinationsadresser er naturligvis også med.

 

Page report

 

Her får du et samlet overblik over dine sider, og kan hurtigt se om, om man f.eks. spilder link-juice på folk der linker til en side som ikke findes og derved får en 404 side, så er det jo med at få sat en redirect op så man kan få så meget ud af de indgående links som muligt. Det kan jo skyldes folk der laver en fejl i linket eller en side som ganske enkelt er blevet slettet.

 

 

Ovenstående visuelle fremstilling understøttes naturligvis af en komplet rapport:

 

 

 

- og en masse mere

 

Ovenstående er absolut kun et lille udpluk at de muligheder og rapporter man får adgang til, jeg er slet ikke kommet ind på ting som

 • Domain report
 • Anchors
 • Anchorcloud
 • Crawl on demand
 • Add to monitor
 • Export af data til CSV og PDF
 • API adgang

- for slet ikke at nævne de seje filtre hvor man kan inkluderer og ekskluderer domæner, ankertekster, nofollow m.v.

 

Toolbar til Firefox

 

Sitexploration er under konstant udvikling og forbedring, optimering af crawlere, nye rapporter, nye filtre, og sidste skud på stammen er Firefox Seo Toolbar. Med denne toolbar får man direkte integration til sin konto hos Sitexploration og det gør hverdagen en hel del nemmere.

 

 

Alternativer til Sitexploration

 

Jeg ved faktisk ikke om der findes nogle reelle alternativer til Sitexploration, den der kommer nærmest er nok Open Site Explorer fra SeoMoz, men jeg har ikke selv testet deres service, så det beror udelukkende på hvad man kan læse på nettet. Omvendt, så jeg på et tidspunkt et skærmprint, hvor Sitexplorer havde registreret knap en million indgående links til seomoz.org, hvor Open Site Explorer selv kun havde registreret knap 200.000. Det taler vel for sig selv.

 

Så er der prisen

 

Sitexploration er ikke gratis at bruge, og efter Yahoo Site Explorer for nylig er afgået ved døden, så tror jeg lige så godt vi kan begynde at vende os til, at de backlink tools der findes på markedet, og som vel og mærke leverer brugbare data, ja de vil fremover komme til at koste penge.

Den mindste udgave koster i skrivende stund 20 Euro om måneden og så op til 299 Euro om måneden for en PRO konto. Den lille løsning kan du i modsætning til tidligere prøve helt gratis i 30 dage.

Er det så pengene værd? Ja i min optik syntes jeg helt klart det er pengene værd, alene muligheden for at se dark links som jeg har beskrevet længere oppe er pengene værd i sig selv, men det afhænger jo helt af hvor meget man går op i detaljerne.

Jeg kan kun anbefale dig at prøve Sitexploration, og som det ser ud lige nu, så har jeg indstillet min jagt på backlink tools, Sitexploration er helt klart mit foretrukne tool.


Kommentarer til "Sitexploration - et genialt SEO tool"Morten Madsen skrev den 12. december 2011 kl.14:46 følgende kommentar:

Det var en ualmindelig god artikel omkring Sitexploration. Efter Yahoo's service lukkede ned, har jeg ledt efter et alternativ. Normalt er jeg ikke ret begejstret for at skulle betale for services, men med de ting Sitexploration kan, og de ting du fortæller om, så MÅ og SKAL det være det hele værd!

 

Hvis man kan hole øje med sine konkurrenter, og få af vide når DE får nye links mm. så er det jo alt for fedt! Man vil jo aldrig sakke bagud, tværtimod - medmindre konkurrenten selvfølgelig også har Sitexploration, og bruger det ligesådan. Jeg er allerede på vej ind for at prøve det.

 

Rigtig, rigtig godt indlæg!
Claus Valgren Christensen skrev den 12. december 2011 kl.14:52 følgende kommentar:

Tak for et rigtigt godt review af Sitexploration. Det er jeg altså stolt af, for der bliver virkeligt knoklet for og på systemet dagligt. Som allerede nævnt i artiklen, så udvikler og finjusterer vi konstant systemet da vores vision er at leverer det absolut bedste backlink værktøj i verden. Kom ind og prøv det, og bliv endelig ikke skræmt af alt det nye i ser - vi har en god support, er meget lydhøre overfor forbedringer og jeg selv holder gerne 1 til 1 sessions via skype om jeres data og konkurrenter på side 1.
Jan Kaczmarek skrev den 12. december 2011 kl.15:03 følgende kommentar:

Fin anmeldelse. Jeg er selv rigtig spændt på at teste toolbaren meget mere.

 

Jeg skrev i øvrigt også en lille anmeldelse af Sitexploration i sin tid .
Michael Oxkjær skrev den 12. december 2011 kl.15:25 følgende kommentar:

@Morten: Tak skal du have, mit review blev måske en anelse langt, men det var svært at stoppe igen :-)

God fornøjelse med Sitexploration.

 

@Claus: Jamen velbekomme og ja, det var faktisk en af de ting jeg måske burde have fremhævet, nemlig jeres support og jeres velvilje til at lytte til forslag til forbedinger. Fortsæt endelig det gode arbejde yes

 

@Jan: Toolbaren syntes jeg selv er rigtig god, den har lige et par mindre små-bugs, men det tror jeg nok skal blive løst ret hurtigt (hvis de ikke allerede er blevet løst).
Henrik Bondtofte skrev den 14. januar 2012 kl.12:17 følgende kommentar:

Hej Michael,

 

Rigtig god gennemgang af Sitexploration, jeg er selv for nylig begyndt at benytte det og det skuffer ikke når det kommer til danske links!
Casper Schneidereit skrev den 31. marts 2012 kl.19:43 følgende kommentar:

Det er primært denne artikel der har fået mig til at prøve værktøjet af. Umiddelbart ser det godt ud :-)
Michael Oxkjær skrev den 2. april 2012 kl.18:54 følgende kommentar:

Så håber jeg ikke du bliver skuffet Casper smiley

 

Jeg må dog erkende, at jeg syntes der har være lidt langt mellem "snapsene" det sidste stykke tid, tror måske de har fået skruet lige rigeligt på deres bots, men jeg tror jeg tager en snak med Claus inden så længe hvis der bliver fundet lidt flere links (som jeg ved er der ude).

 
Michael Oxkjær skrev den 2. april 2012 kl.18:57 følgende kommentar:

Hov, skulle have stået " ..... hvis der ikke bliver fundet ....." - må hellere få lavet så jeg kan rette indlæg i bloggen blush
Claus skrev den 3. april 2012 kl.11:01 følgende kommentar:

De Herre - Efter Påske giver vi den gaz igen. Udfordringen ligger i at vi har et alt for hysterisk link tjeck system lige pt. som ikke helt er fulgt med tiden. smiley
Michael Oxkjær skrev den 3. april 2012 kl.15:20 følgende kommentar:

Lyder godt Claus, det vil jeg se frem til wink

 
Kent Medom skrev den 25. maj 2012 kl.10:38 følgende kommentar:

Det ser brænd godt ud med alle de seje features.

 

Jeg forstår dog stadig ikke helt Darklinks. Er det links i 3. led?
Michael Oxkjær skrev den 26. maj 2012 kl.23:20 følgende kommentar:

Når du skriver links i 3. led, så tror jeg du mener tier linkbuilding, og det kan man nok ikke helt kalde det.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det anderledes end jeg har gjort, men kort sagt er det jo links til et domæne som er 301 redirected til dit eget domæne.

 

Jeg kan dog nu se, at darklinks ikke længere fremgår af domæne rapporten, kan du evt. komme med en forklaring på det Claus og hvordan går med den der gaspedal, er den rustet fast? devil
Claus skrev den 29. maj 2012 kl.13:11 følgende kommentar:

Darklinks hedder åbenbart nu
 

Total redirects domains 
Total redirected links 

 

betydningen/effekten er det samme, barnet har fået et andet navn. Dertil skal det lyde at det ikke lige skulle have været ude nu... hurra for SVN...  o_O

 

Gaspedalen er 100% klar fra vores side af, nu er det HP i tyskland der ikke helt er trykke ved at vores software kan maltrakterer deres harddiske og det er desværre ikke en joke - selv om vi både kører med livrem og seler. Jeg forventer en afklaring fredag d.8 jun. ellers begynder vi og kigge os om efter andet hardware.
Kristian skrev den 7. juni 2012 kl.09:42 følgende kommentar:

Super artikel om et spændende værktøj. 

Jeg har selv prøvet trial versionen og overvejer da også at skifte mit nuværende backlink checker tool ud med dette, for at kunne gå mere i dybden med de danske links. 

 

:)
Michael Oxkjær skrev den 7. juni 2012 kl.09:49 følgende kommentar:

Jeg håber du får en afklaring så der kan komme noget mere kul på igen.

 

Jeg må indrømme, at jeg havde planlagt at melde fra ved udgangen af den nuværende periode, føler lidt jeg spilder mine penge, men jeg giver den måske en måned mere i håb om at det så kommer til at rykke!

 

De sidste mange måneder er der ikke registreret nogle nye indgående links af betydning, og mange af dem der er registreret er 6-8 år gamle, så sloganet med "real-time backlink information" er ved at være lidt af en joke smiley
Claus skrev den 3. juli 2012 kl.16:03 følgende kommentar:

Det holdt hårdt og det var op ad bakke - meeen nu er vi sgu på vej tilbage cool
Michael Oxkjær skrev den 3. juli 2012 kl.16:16 følgende kommentar:

HOLY COW - er du så færdig, det vælter jo ind med nye links over hele linjen nu, det er sg* top-nice at se yes

 

Det ser umiddelbart ud til, at crawleren har fået en seriøs update og nu pisker rundt i andedammen igen, det er jo helt fantastisk at se wink
Kim Jørgensen skrev den 7. juli 2012 kl.14:06 følgende kommentar:

Det ser sku lækkert ud. Jeg har ikke haft fundet tiden til at prøve SiteXploration endnu, men nu skal det da helt sikkert prøves. Rigtig fin gennemgang.
Joseph S skrev den 21. juli 2012 kl.01:36 følgende kommentar:

Har efterhånden læst en del gode anmeldelser om sitexploration så nu må man hellere komme igang ;) 

Har dog lige 2 ting. Er der rankchecker, og hvis ikke kommer det så? (Synes ikke jeg kunne finde noget om det på hjemmesiden).

 

Den anden ting er blot for at høre om nogen har lavet en sammenligning af Market Samurai vs Sitexploration? Jeg har selv prøvet Market Samurai men det er ret avanceret, men også for at høre om det blot er mig som ikke kan håndtere alle de data ;-) 

 

 
Michael Oxkjær skrev den 21. september 2012 kl.22:58 følgende kommentar:

@ Joseph S: Sitexploration indeholder ikke en rank tjekker, det man primært bruger SX til, er at finde ud af hvorfra ens konkurrenter får deres links og hvad der bliver brugt af ankertekster og derved får mulighed for, at se om man kan få links de samme steder fra.

 

Som rank tjekker bruger jeg Rank Tracker fra Link Assistent som jeg er rigtig glad for.

 

Det er faktisk mange år siden jeg sidst har brugt Market Samurai, men som jeg husker det, så er det mere beregnet på bl.a. keyword research, er det ikke korrekt?

 

Du kan derfor ikke rigtig lave en direkte sammenligning mellem de to værktøjer da de tjener hvert deres formål indecision
Thomas Mortensen skrev den 19. november 2012 kl.20:04 følgende kommentar:

Det  jo næsten for godt til af være sandt du ligger så genialt våben ud også helt gratis, men tusind tak - Du har lige gjort det meget nemmere af være mig, du mangler en "Donate" Paypal knap på siden, som tak for info heart
Rasmus Andersen skrev den 1. december 2012 kl.12:34 følgende kommentar:

Er det kun mig der har problemer med de "Gratis 30 dages prøve"?

Jeg prøver at oprette en konto på siden, men kommer hele tiden til at jeg skal indtaste mit kreditkort info.

Er der andre der har samme problem?

 
Michael Oxkjær skrev den 10. december 2012 kl.08:53 følgende kommentar:

Som der står på sign-up siden, så skal du indtaste dine kreditkortoplysninger, men du vil ikke blive opkrævet for den første måned, men først efter de 30 dage såfremt du ikke opsiger igen.

 

Jeg ved ikke hvorfor det er lavet sådan, men det er sikkert for at undgå "dummy" oprettelser eller for at undgå at samme person opretter en ny konto hver måned og på den måde kører på frihjul, altså en form for validering, men jeg ved det ikke frown
Thomas skrev den 5. januar 2013 kl.01:18 følgende kommentar:

God gennemgang af programmet, jeg har flere gange sidste år ville i gang med programmet men er kommet fra det pga travlhed og andet, men i år skal det være, jeg har gemt din side i foretrukne så vender snart tilbage igen

 

Mvh

Thomas
Simon skrev den 19. januar 2013 kl.23:27 følgende kommentar:

Hej Michael:-)

 

Rigtig god informerende artikel og grundig gennemgang af Sitexploration, jeg er selv for nylig begyndt at benytte det og vil fortsætte med at benytte dette tool. Hvad syntes du om ahrefs SEO tool ?

 

Hilsen Simon
Victor skrev den 13. august 2013 kl.05:57 følgende kommentar:

Forskning og sammenligne backlinks med konkurrenter for intelligent, målrettet link bygningen. Identificer top sider, se sociale aktivitetsdata og analysere anker tekst.
Micke Andersson skrev den 19. august 2013 kl.15:26 følgende kommentar:

Har haft nöjet att testa Siteexploration och har bara bra saker att säga om den. Jätte bra och användbart verktyg som jag kommer ha nytta av. Tack för tipset.

Hälsnignar

Micke från Stockholm
Nils Jensen skrev den 21. oktober 2013 kl.22:44 følgende kommentar:

Super artikel om et spændende værktøj. Det er primært denne artikel der har fået mig til at prøve værktøjet af
Mark Pedersen skrev den 17. februar 2014 kl.09:06 følgende kommentar:

Stadig relevant flere år senere, dog bruger jeg andre seo tools, men ideén bag har ikke ændret sig, nærmere modsat med de seneste opdateringer. Når nu også vi har fået disavow muligheden kan det være tiden og besværet værd at gå alle links igennem.
Simon Rohde Nielsen skrev den 18. august 2014 kl.11:00 følgende kommentar:

Selvom det er et gammelt indlæg, så er der stadig meget godt information i det! Jeg bruger det stadig lidt i dag, men er i høj grad rykket hen til at bruge andre tools, som f.eks. ahrefs.com, hvilket jeg synes fungere rigtigt godt. 

 

Ahrefs og Excel er en giftig kombination, og med de to tools, kan man udrette rigtig mange ting. 
Sito web skrev den 8. september 2014 kl.15:04 følgende kommentar:

Super artikel om et spændende værktøj. 

Jeg har selv prøvet trial versionen og overvejer da også at skifte mit nuværende backlink checker tool ud med dette, for at kunne gå mere i dybden med de danske links. 
Rosa - Ejendomsmægler skrev den 8. januar 2015 kl.14:09 følgende kommentar:

God artikel. :-)

Hvis man gerne vil bruge et gratis backlink checker Tool, hvad skal man så vælge her i 2015?

Jeg skal have lavet lidt seo til min ejendomsmægler københavn og syntes derfor ikke jeg vil betal de mange penge som fx sitexploration.com  koster.
Jesper Damtoft skrev den 18. marts 2015 kl.00:50 følgende kommentar:

Hej Michael,

 

God gennemgang af sitexploration og sjovt at følge, hvor meget det har udviklet sig siden. Bruger til dels stadig linkværktøjet idag, dog mest som suplement til andre udenlandske SEO værktøjer, der med tiden er blevet væsentlig bedre til at dække danske links.
Thomas DK skrev den 13. april 2015 kl.22:07 følgende kommentar:

Hej Michael!

 

Rigtig god informerende artikel og grundig gennemgang af Sitexploration, jeg er selv for nylig begyndt at benytte det og vil fortsætte med at benytte dette tool!
Bjørn skrev den 26. april 2015 kl.13:46 følgende kommentar:

Super gennemgang for mange - rigtigt brugbart
Anton Hoelstad skrev den 31. maj 2015 kl.22:00 følgende kommentar:

Der er sket meget siden da - hvad bruger du i dag som tool til at opsnappe konkurrenternes linkprofiler?

 

Jeg selv gør både brug af ahrefs og Majestic SEO til at undersøge linkprofiler, herunder også konkurrenters :) 
PhoneOne / Jakob skrev den 22. juni 2015 kl.18:05 følgende kommentar:

Jeg kender ikke selv Sitexploration men det e da forsøget værd at prøve.
Jeg har selv som de fleste andre snart været gennem div andre populære SEO programmer.
Det de er rigtige gode til er at suge pengende ud af ens pengepung.
Michael Frost skrev den 3. juli 2015 kl.16:08 følgende kommentar:

Hej Michael

 

I forbindelse med at min kone er startet som selvstændig (Lajlaboe.dk , er jeg begyndt at sætte mig ind i noget SEO, og efter at have læst et par bøger begynder jeg nu at have 'blod på tanden'. Lige nu er jeg på udkig efter godt (og ikke for dyrt) redskab til at anvende til at vurderer hjemmesider i forbindelse med Linkbuilding, og faldt derfor over din artikel. Jeg syntes dog at det er lidt af en jungle at finde det rette redskab, efter at den nye Penguin opdatering er kommer (har tidligere haft set og prøvet Majestic og Ahrefs). Vil du fortsat efter de seneste Google opdateringer pege på Siteexploration som det mest effektive redskab?
Mie Kusk skrev den 14. august 2015 kl.16:57 følgende kommentar:

Interessant læsning. Det er dog ærgerligt, at Sitexploration ikke længere eksisterer. Jeg havde selv stor glæde af det dengang det virkede. 
BlueWave Solutions skrev den 14. september 2015 kl.08:06 følgende kommentar:

Der findes mange gode alternativer til seo analyse med henblik på søgemaskineoptimering, konkurrent analyse.

Jeg bruger selv majestic til link analyse og optimering og syntes det er det bedste analyse værktøj til dags dato.
Thomas skrev den 16. marts 2016 kl.13:20 følgende kommentar:

Jeg har tidligere anvendt siteexploration til seo, men må indrømme at Seometrics slår det med længder på alle fronter.  Dog bed jeg specielt mærke til din forklaring af darklinks, hvilket jeg endnu ikke har kunne finde et funktion til i hverken Seometrics eller ahrefs - så det kunne være man skulle give siteexploration en chance til.

Mvh. Thomas
Jack Simon skrev den 24. september 2015 kl.10:20 følgende kommentar:

Af alle de forskellige tools jeg efterhånden har prøvet syntes jeg stadigvæk at Ahrefs er det tool der opfylder mine ønsker bedst! når  jeg skal arbejde med mit site.
Frederik Nørgaard skrev den 16. marts 2016 kl.13:20 følgende kommentar:

I det daglige bruger jeg mest AHrefs til hurtige tjek. Hvis jeg skal holde øje med folks linkprofile bruger jeg vores eget gratis SEO værktøj på http://seo.waimea.dk Der er rigtige mange gode værktøjer i dag og et er bestemt ikke nok.
Martin skrev den 16. marts 2016 kl.13:19 følgende kommentar:

I vores webbureau bruger vi mange forskellige tools, men jeg er særligt glad for SEO Powersuite. Der er rigtig mange værdifulde værktøjer samlet i én pakke. F.eks. er det muligt at følge udvikling på søgerordsplaceringer, se backlinks og gennemgå hjemmesider i forhold til tekniske og SEO-fejl. Jeg ved godt at der findes mange andre værktøjer der kan det samme, men det er sjældent at man får det hele i en samlet pakke.
Alexander Rosenborg skrev den 16. marts 2016 kl.13:19 følgende kommentar:

Personligt bruger jeg Ahrefs samt andre små værktøjer. Har aldrig rigtig kigget på Siteexploration. Nu kan jeg se at denne artikel er tilbage fra 2011. Er Siteexploration stadig god nok eller er der kommet andre værksøjer der er mere effektive?

 
Sparta Media skrev den 16. marts 2016 kl.13:19 følgende kommentar:

Hos Sparta Media bruger kun majestic.com det er en super værktøj og i den grad uundværgeligt.
Krua Thai Catering skrev den 16. marts 2016 kl.13:18 følgende kommentar:

Takker for en god artikel. :)
Anders skrev den 18. maj 2016 kl.09:09 følgende kommentar:

Er Siteexploration ikke bare en død sild efterhånden?
Erik Olsen skrev den 24. maj 2016 kl.16:14 følgende kommentar:

Jo, der sker vist ikke meget. Her er linket til deres blog: http://sitexploration-blog.com/ (NB: virker ikke)

Jeg anvender selv Linkassistant med stor fornøjelse.
Stephen Berg skrev den 4. juni 2016 kl.22:38 følgende kommentar:

Spændende artikel, hos BICA Leasing bruger vi nu SEO spyglass. Men er det ikke lidt af det samme?
Jens Vestergaard skrev den 13. juni 2016 kl.13:16 følgende kommentar:

Ja, SEO Spyglass er en del af Linkassistant.
nashir skrev den 10. juli 2016 kl.07:11 følgende kommentar:

Jeg købte betalt version af seo magt suite. Dette er hjælper mig meget til at analysere og revidere min hjemmeside.
Bep skrev den 4. august 2016 kl.08:41 følgende kommentar:

Jeg tror efterhånden, at Ahrefs er et bedre valg. De er lidt langsomme til at crawle perifære danske sider, men stadig meget bedre end andre tools jeg har prøvet.
Trolle skrev den 23. august 2016 kl.17:59 følgende kommentar:

Vil også helt klart sige at Ahrefs er værd at investere i, hvis man vil arbejde professionelt med SEO.
Thomas skrev den 16. november 2016 kl.13:18 følgende kommentar:

Sitexploration var bestemt ok - desværre nede nu. Vores valg er dog faldet på LinkResearchTools og Ahrefs - til andre der leder efter solide værktøjer !
Camille skrev den 9. december 2016 kl.17:27 følgende kommentar:

Det lyder som en super tool. Dog er linket dødt. Men mon ikke der er flere produkter som kan det samme?
Frederik Larsen skrev den 12. juni 2017 kl.16:36 følgende kommentar:

Hej. 
Vi anvender Ahrefs, det er klart det bedste SEO værktøj. Det giver dig alle de oplysninger du har brug for og meget mere. De kommer bla. snart med realtidsopdatering af søgeordsplaceringer i samarbejde med Accuranker.
Det betyder i princippet at man helt kan droppe accuranker såfremt man leder efter et værktøj til både backlinks og søgeordsplaceringer.
Beartalk skrev den 20. august 2017 kl.21:37 følgende kommentar:

Når jeg arbejder med SEO til min Iværksætter Podcast, bruger jeg selv Ahrefs, men også MOZ er rigtigt godt synes jeg. Tak for fin artikel. Nye kommentarer er de-aktiveret pga. stigende mængde spamlinks!!


 • Currently 5,2/6 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Sitexploration - et genialt SEO tool
Siden er vurderet til 5,2 ud af 6 baseret på 20 stemmer