En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside!

 

Hvis en virksomhed skal overleve i dagens Danmark, så skal de have en hjemmeside. Uden en hjemmeside levnes man ikke mange chancer for at få nye kunder, idet alle stort set udelukkende bruger Internettet til lede efter informationer, leverandører, produkter, ydelser m.v.

 

Når det så er sagt, så er en hjemmeside ikke bare en hjemmeside, en hjemmeside er din virksomheds ansigt ud af til, og fortæller fra 1. sekund den besøgende en hel del omkring virksomheden.

 

Er hjemmesiden fuld af roterende animationer, lydeffekter og andre ting som flyver og farer hen over skærmen, så er sandsynligheden for succes nok ret begrænset - med mindre det er sådan en type virksomhed.

 

En hjemmeside skal efter vores opfattelse være præsentabel, harmonisk og afbalanceret, overskuelig og ikke mindst, indeholde information som er relevant for de besøgende. Derudover, så skal den have et formål!

 

Hos Altero Design har vi siden 1998 lavet hjemmesider til mange danske virksomheder, små som store, og det har givet os en vis viden omkring mange forskellige brancher i det danske erhvervsliv, og ikke mindst deres kunder - en viden vi gerne bruger af.

 

Skal du have lavet din hjemmeside om, eller have en helt ny hjemmeside, så ring til os og få en uforpligtende snak, det koster kun din tid.