Vi tilbyder webdesign, seo, cms, backup m.v.
70 20 02 65
info@altero.dk

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside!

 

Hvis en virksomhed skal overleve i dagens Danmark, så skal de have en hjemmeside. Uden en hjemmeside levnes man ikke mange chancer for at få nye kunder, idet alle stort set udelukkende bruger Internettet til lede efter informationer, leverandører, produkter, ydelser m.v.

 

Når det så er sagt, så er en hjemmeside ikke bare en hjemmeside, en hjemmeside er din virksomheds ansigt ud af til, og fortæller fra 1. sekund den besøgende en hel del omkring virksomheden.

 

Er hjemmesiden fuld af roterende animationer, lydeffekter og andre ting som flyver og farer hen over skærmen, så er sandsynligheden for succes nok ret begrænset - med mindre det er sådan en type virksomhed.

 

En hjemmeside skal efter vores opfattelse være præsentabel, harmonisk og afbalanceret, overskuelig og ikke mindst, indeholde information som er relevant for de besøgende. Derudover, så skal den have et formål!

 

Hos Altero Design har vi siden 1998 lavet hjemmesider til mange danske virksomheder, små som store, og det har givet os en vis viden omkring mange forskellige brancher i det danske erhvervsliv, og ikke mindst deres kunder - en viden vi gerne bruger af.

 

Skal du have lavet din hjemmeside om, eller have en helt ny hjemmeside, så ring til os og få en uforpligtende snak, det koster kun din tid.

 

Udpluk af hjemmeside referencer

 

Hjemmeside, CMS og hosting.<br>Leveret med specialudviklet back-end.
Hjemmeside, CMS, webshop og hosting
Hjemmeside, vedligeholdelse og hosting.<br>Design er leveret af kundes egen grafiker.
Hjemmeside, CMS og hosting.<br>Leveret med special back-end så institutionens stuer selv kan lave daglige opdateringer til forældrene.
Hjemmeside, vedligeholdelse og hosting.
Hjemmeside, vedligeholdelse og hosting.<br>Design er leveret af kundes egen grafiker.
Hjemmeside, CMS og hosting
Hjemmeside, CMS og hosting.<br>Leveret med avanceret back-end.<br>Design er leveret af kundens egen grafiker.
Hjemmeside, vedligeholdelse og hosting
Hjemmeside, CMS og hosting
Hjemmeside, CMS og hosting.
Hjemmeside, CMS og hosting.<br>Avanceret medlemsystem til administration af medlemmer, automatisk opkrævninger, ventelister m.v.
Hjemmeside, CMS og hosting.
Hjemmeside, CMS og hosting
Hjemmeside, CMS, webshop og hosting
Hjemmeside, CMS, SEO og hosting.<br>Leveret med avanceret back-end til styring af kurser, automatiske opfølgningsmails, generering af kursusbeviser m.v.
Hjemmeside, vedligeholdelse og hosting
Hjemmeside, CMS og hosting.<br>Avanceret back-end med medlemsystem, onlinebetaling, SMS afsendelse m.v.
Hjemmeside, CMS, hosting.<br>Leveret med bookingsystem til af forskellige effekter i foreningen samt SMS modul
Hjemmeside, CMS og hosting