Vi tilbyder webdesign, seo, cms, backup m.v.
70 20 02 65
info@altero.dk

Opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider

 

Altero Design tilbyder vedligeholdelse af hjemmesider til meget fornuftige priser. Vore erfaringer viser, at ca. 85% af de opdateringer, vi foretager, har en varighed mellem 10 og 20 minutter.

 

Derfor har vi indført en klippekortløsning, hvor det koster 1 klip pr. påbegyndt 10 min. På den måde betaler du kun for den tid, vi bruger på vedligeholdelse af hjemmesiden og altså ikke for en hel time, ligesom du undgår mange små regninger.

 

Hvad dækker vedligeholdelse af hjemmeside ?

Vedligeholdelse af hjemmesiden dækker løbende opdateringer af en eksisterende hjemmeside, herunder bl.a. videreudvikling og optimering af hjemmesider leveret af Altero Design.

Kort sagt, så kan klippekortløsningen bruges til alle opgaver vi kan løse "inhouse", dog ikke nyudvikling af hjemmesider som altid udføres til fast pris.

 

Hvad koster vedligeholdelse af hjemmeside ?

Vi har valgt at lave 3 typer klippekort:

 

Antal klip Pris pr. klip Pris i alt
10 klip Kr. 138,- Kr. 1.380,-
20 klip Kr. 128,- Kr. 2.560,-
50 klip Kr. 118,- Kr. 5.900,-

Priserne er ekskl. moms.

 

Hvordan fungerer vedligeholdelse af hjemmeside ?

Så snart du ønsker at få noget ændret på din hjemmeside, sender du blot en mail med rettelser og evt. nye billeder/filer. Vi opdaterer herefter hjemmesiden - normalt inden for 24 timer.

Når vi har udført de ønskede ændringer, modtager du en statusmail, hvoraf det fremgår, hvad vi har lavet, hvor mange klip det har kostet og hvor mange klip du har tilbage.

Du vil også altid kunne logge ind og se status på dit klippekort, både på nuværende og gamle klippekort, ligesom du også her kan bestille nye klippekort.

 

Kan I også vedligeholde min hjemmeside ?

Har du en hjemmeside, som ikke er fremstillet af os, så kontakt os alligevel og hør, om vi kan vedligeholde den. Hvorvidt vi kan hjælpe eller ej, afhænger af, hvilket sprog eller system din hjemmeside er lavet i.

 

Hvad nu hvis jeg ikke vil bruge jer længere ?

Såfremt du af den ene eller anden grund ikke ønsker at fortsætte dit samarbejde med Altero Design, så udbetales det antal klip du har stående på din konto naturligvis, dog altid svarende til kr. 90,- pr. klip.

 

Hvad nu med .....

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til enten at sende en mail eller ringe til os.

Du finder kontaktoplysningerne her.